Cel mai bun site de pariuri online

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
art

Cel mai bun site de pariuri online

Până și reputatul Marks&Spencer -preferatul soției mele- are magazine de mâncare, un fel de supermarketuri Desigur, se mănâncă bine la Londra dar ofertele asiaticilor sunt mai apetisante, noi mai obișnuiți cu dishurile japoneze preferăm rețeaua Yo Sushi! Deseori am poposit la Londra ca tranzit spre și din SUA dar am făcut vizite mai lungi cu Luci și îmi permit ceva opinii, mai ales că multitudinea de producții BBC de pe canalul culinar maghiar difuzat și la noi Tv Paprika te-ar face să crezi că englezii au cine știe ce bucătărie dar nu e adevărat.

Mai ușor găsiți zăpezile de altădată…S-a explicat că nevoia de productivitate a ucis calitatea, semințele de legume sunt subvenționate doar în măsura în care sunt standardizate și pesticidizate. Acum, după introducerea legii privind lanțul scurt de aprovizionare la Mega Image, de unde eu mă aprovizionez zilnic, găsești mai multe legume românești dar morcovii, țelina și restul sunt pipernicite, murdare deși ieftine. Ungurii nu știu cum fac dar în piața centrală din Budapesta doar citricele și strugurii erau de import, restul fructelor și legumelor proveneau de la fermierii locali.

Deși importuri consistente există produsele grecești domină piața chiar dacă mulți au mizat pe cantitate în loc de calitate pentru că obțineau mai multe subvenții. Acum nici alte bucătării europene nu excelează în prepararea vitei, francezii fac un tartar superb dar friptura au poivre din faimoasa lor rasă Charolais nu e decât un șnițel fript înainte de a fi dat prin pesmet. Uite, de exemplu rasolul pe care mătușa mea Sanda mi-l făcea în copilărie practic a dispărut, trebuie să mergi la Viena, eventual la Plachutta pentru un taffelspitz adevărat care era modelul de unde a ajuns la noi rasolul.